ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці не пускають депутатів на Пагорб Слави

|

На Пагорбі Слави наразі усе спокійно. Представники влади, громадських та ветеранських організацій шукуються у колони, щоби покласти квіти до військових могил. Про це кореспондент «Львівського порталу» повідомив з місця події.

За словами кореспондента, на Пагорбі Слави стоять кілька рядів працівників міліції. Приблизно понад 200 правоохоронців охороняють площу по периметру, тому зайти до могил можна лише через центральний вхід, при цьому показавши документи.

Окрім того, перекрита з обох боків вул. Пасічна. За словами нашого кореспондента, пересічних людей на Пагорб Слави не пускають. У тому числі не пускають і депутатів Львівської обласної ради, зокрема серед них було помічено депутата Святослава Шеремету. Люди стоять обурені і висловлюють своє незадоволення. У той же час, біля міліцейських кордонів на Пагорбі Слави уже стоїть доволі багато людей із квітами те георгіївськими стрічками.  

За словами нашого кореспондента, представники «Свободи» очікують на провокації власне на Пагорбі Слави. Водночас начальник Головного управління МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк відмовився коментувати чи були якісь інциденти і чи когось затримали.

Фото – Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *