ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали провели автопробіг. «Свобода» обурилася

|

Вулицями Львова напередодні Дня Перемоги пройшов автопробіг «Естафета пам`яті: Пишаємося великою перемогою!». Таким чином члени Львівської міської організації Партії регіонів та Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни.

Як зазначають організатори, мета акції – духовно об’єднати регіони та жителів України у спільному прагненні висловити безмірну вдячність і повагу ветеранам війни, віддати шану загиблим воїнам та жертвам війни, які дарували нам право на життя і захистили країну та світ від смертельної загрози.

Участь в автопробізі до Дня Перемоги взяло близько 30 автомобілів, прикрашених державною та партійною символікою. Стартував автопробіг від Монументу Слави на вулиці Стрийській. Далі автоколона рушила до Пагорбу Слави на вулиці Пасічній.


Водночас, ця подія викликала шквал критики зі сторони представників ВО «Свобода». Зокрема, голова Львівської обласної організації «Свободи» Ірина Сех закликала голову обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука припинити цей «шабаш» у День пам’яті за загиблими в ІІ Світовій війні

«Зранку Львовом їздять 20 автомобілів із представниками молодіжної організації Партії регіонів – «Молоді регіони», розмахуючи партійними прапорами, – зазначила Ірина Сех. – Я хочу нагадати, що сьогодні в усій Європі, зокрема в Україні та у Львові – скорботний день, люди вшановують пам’ять десятків мільйонів, які загинули у Другій світовій війні. У храмах, на цвинтарях нині засвічують свічки і моляться, а регіонали в цей час влаштували шабаш. Я закликаю Петра Писарчука припинити глумитися над пам’яттю загиблих у війні та невинних мирних жертв того лихоліття, і поводитися цього дня по-людськи, по-християнськи».

 Фото ЛОО Партії регіонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *