ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 3 тис грн. зібрали студенти банківського інституту для Фонду Чорнобиля

|

2800 грн вдалось зібрати студентам Львівського інституту банківської справи УБС НБУ під час проведення благодійної виставки-ярмарки студентської творчості та талантів «Вболівай за добро!». Про це повідомляє прес-служба УБС НБУ.

Основна тема презентованих робіт – проведення в Україні футбольного свята «Євро-2012». Зібрані кошти передали у «Фонд Чорнобиля».

Участь у ярмарці взяли студенти усіх курсів інституту. Серед представлених робіт – торт у вигляді футбольного поля з шоколадними логотипами «Євро – 2012», композиції в пластиліну «Славик і Славко», футбольна заліковка, сувенірні прикраси, яйця, виконані у національних кольорах за допомогою шовкового шнура, футболістів з футбольного поля, виготовлених з розфарбованих яєць, торт у вигляді бутси та м’яча, тощо. Основними покупцями стали члени вченої ради Університету банківської справи НБУ.

Творчі роботи на футбольну тематику, представлені на виставці, долучено до раритетної виставки в музеї інституту (вул. Січових Стрільців, 11), яка діятиме впродовж місяця.

Журі визначило переможців конкурсу. Перше місце посіла група 303-ФК за фото-колаж, на якому викладачі  інституту – у футболках і з футбольними м’ячами в руках.

Церемонія нагородження переможців відбудеться під час святкування  Дня банківських працівників  – Свята Ощадності – 20 травня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *