ОСТАННІ НОВИНИ

Молодик відібрав у знайомого мобільник, погрожуючи фізичною розправою

|

7 квітня близько 12.00 години у Дрогобичі 23-річний чоловік зустрів знайомого. Підійшовши до нього, він привітався та відразу ж запитав, чи може той дати йому 70 гривень. Коли у відповідь пролунало – «я не маю грошей», чоловік забажав замість них отримати мобільний телефон. Про це повідомляє Дрогобицький МВ ГУ МВСУ у Львівській області.

І на цей раз чоловік почув відмову. Відтак, зрозумівши, що забрати телефон у хлопця не так легко, пригрозив йому фізичною розправою.

Злякавшись погроз, хлопець таки витягнув мобільний телефон марки «Нокіа-5130», який віддав зловмиснику. Останній, своєю чергою, повідомив, що повернути мобільний телефон можна буде вже за гроші – 50 гривень.

Попри те, приблизно в середині квітня зловмисник таки продав мобільний телефон у місті Дрогобич, а отриманий «заробіток» потратив на власні потреби, а саме – на випивку, розваги та продукти харчування.

На даний час слідчі Дрогобицького міського відділу порушили кримінальну справу за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Досудове слідство триває. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *