ОСТАННІ НОВИНИ

Від Садового вимагають через суд заборонити неофіційні заходи 9 травня

|

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Ірина Сех звернулась до мера Львова Андрія Садового, щоб заборонити проведення масових заходів на День Перемоги, непередбачених офіційною програмою. Про це «свободівка» заявила напередодні позачергової сесії Львівської облради.

«На жаль, саме правоохоронці були причетними до провокацій, що були вчинені в Львові 9 травня минулого року, – зазначила Ірина Сех. – Сподіваюся, цього року це не повториться. Також я звертаюся до міського голови Львова Андрія Садового: у Львові мають відбуватися лише офіційні заходи зі вшанування жертв Другої світової війни. Усі інші заходи розцінюватимуться як провокація. Тому я закликаю міського голову звернутися до суду щодо заборони всіх заходів, окрім офіційних. Також хочу закликати народних депутатів від Львівщини бути присутніми на заходах, які проводитимуть 9 травня, аби контролювати ситуацію й не допустити провокацій».

Окрім того, Ірина Сех заявила, якщо 9 травня криваві прапори з’являться у Львові, це буде політичною підставою для висловлення недовіри голові Львівської облдержадміністрації Михайлові  Костюку.

 

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *