ОСТАННІ НОВИНИ

Зварич у тюрмі “очолить” їдальню?

|

Суддя-«колядник» Ігор Зварич, якого днями перевели в Менську колонію в Чернігівській області, вже скерував касацію на свій вирок. Про це «Сегодня» повідомив адвокат Зварича Станіслав Цветинський.

«Цього засудженого перевели з карантинного блоку на територію колонії, він живе в загоні разом з іншими ув´язненими на загальних підставах (в загоні – від 20 до 50 осіб)», – повідомили журналістам в Чернігівському облуправлінні Держпенітенціарної служби.

Правда, поки ні захист Зварича, ні тюремники не готові сказати, чи буде він працювати в колонії.

«У нас з´явилася інформація, що він буде завідувачем їдальні з боку ув´язнених (для зека це ласе місце). Правда, сам Ігор давно не виходив на зв´язок, це на нього не схоже », – сказали журналістам його колишні сусіди по Лук´янівського СІЗО.

Як повідомляли «Коментарі», Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича за звинуваченням у хабарництві в грудні 2008 року.

Під час обшуків у кабінетах і квартирах судді та його 6 колег правоохоронці виявили та вилучили 1 млн доларів і 2 млн гривень.

Суддя заявив, що збирався передати гроші, знайдені в його кабінеті, церкві, щоб допомогти малозабезпеченим, а гроші, знайдені в кабінетах його колег, за словами Зварича, нібито призначалися на ремонт приміщення суду, де він працював.

За словами Зварича, частина грошей потрапила до нього в кабінет як результат традиційного народного обряду «засівання».

 

Джерело: «Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *