ОСТАННІ НОВИНИ

Львів вже виплачує гроші ветеранам до 9 травня

|

З нагоди Дня перемоги у 2012 року, який щорічно відзначають 9 травня, та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 р. № 1381 «Про підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення», щодо виплати разової грошової допомоги до 9 травня згідно Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», управління соціального захисту Львівської міської ради вже розпочало виплату одноразової грошової допомоги з коштів державного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Виплати отримають львів’яни, з числа жертв нацистських переслідувань, ветеранів війни та осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Суми виплат є диференційованими, в залежності від категорії.

Минулого ж року, кількість отримувачів цієї допомоги сягнула більше 33 тис. львів’ян. У 2012 році число одержувачів не буде принципово відмінним, адже цей вид допомоги проводиться для сталих категорій громадян, які передбачені державними нормативними документами», – повідомила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

«Виплату вже проводять через поштові відділення зв`язку або установи банків за місцем отримання пенсії, а особам, які не є пенсіонерами – за місцем праці до 30 вересня поточного року. Отож, львів’янам не слід хвилюватись, адже є достатньо часу для охоплення всіх отримувачів цієї допомоги», – повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Львівської міської ради Леся Дронь.

Принагідно слід звернути увагу, що для зручності львів’ян всі «Єдині приймальні» районних відділів соціального захисту працюють без обідньої перерви, й за розширеним графіком з понеділка по четвер з 8:00 до 19:00 год., і в п’ятницю з 9:00 до 16:45 год. Існують також корисні послуги «попередній запис на прийом по телефону» та «попередній запис на прийом в режимі он-лайн», завітавши на сайт «Львів соціальний». Адреса сайту: http://lvivsocialnyj.city-adm.lviv.ua/.

Контакти відділів управління соціального захисту у районах Львова

Галицький: тел.: 235-80-83 (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський: тел.: 235-71-62 (вул. Театральна, 10)

Залізничний: тел.: 295-82-28 (вул. Виговського, 34)

Франківський: тел.: 237-50-81 (вул. Ген.Чупринки, 85)

Шевченківський: тел.: 252-28-40 (вул. Липинського, 11)

Сихівський: тел.: 254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *