ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Кубок України з бодібілдингу

|

У Львові 13 травня відбудеться змагання «Відкритий кубок України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу». Це найпрестижніший національний турнір весняного сезону. Про це розповіли організатори заходу.

Головною метою проведення Кубку є визначення найкращих спортсменів країни та відбір у склад Національної збірної команди України на чемпіонат Світу, що відбудеться 9 червня у м. Венеція, Італія. Учасниками цього змагання є як атлети топ-рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників та відкриття перспективних новачків.

Серед топ-спортсменів на участь у Кубку-2012 свою заявку подали: Абсолютний Чемпіон Європи 2010, Чемпіон Світу 2011  (WABBA) Яцюк Сергій (Київ), срібний призер Чемпіонату Світу (IFBB), Чемпіон Європи (WBPF)  Ремізов Василь (Одеса), срібний призер турніру «Містер Всесвіт 2010», Чемпіон Європи 2010 (WABBA) Волосов Вячеслав (Донецьк), срібний призер Чемпіонату Світу 2011 (WABBA) Скороход Павло (Київ), Чемпіон Світу (WFF) Котунов Сергій (Харків),  фіналіст Чемпіонату Світу 2011(WABBA)  Кисіль Андрій (Чернігів), переможець та призер Кубків і Чемпіонатів України, Молдови та Росії Граневський Володимир (Тирасполь, Молдова), бронзовий призер Чемпіонату Світу 2011(WABBA), серед юніорів, Ількович Микола (Кам’янець-Подільський), Чемпіон України 2011 (WABBA) Яковлєв Ярослав (Тернопіль), та інші.

Під час турніру  буде діяти виставка – продаж продуктів спортивного харчування, спортивного одягу, одягу та аксесуарів для культуристів та силових тренувань, виставка виробників спортивного обладнання.

Змагання відбудуться у Культурно-освітньому центрі ім. О. Довженка, за адресою: проспект Червоної Калини, 81.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *