ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров не розуміє, чому хочуть бойкотувати Євро-2012

|

Прем`єр-міністр Микола Азаров вважає, що заклики бойкотувати чемпіонат Європи з футболу-2012 ображають українців. Про це він сказав на зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

“Коли ми прийшли, у нас була порожня скарбниця. Ми знайшли ресурси, зробили стадіони, побудували аеропорти, дороги, мости, розв`язки, відремонтували багато лікарень, і нам зараз говорять “бойкот Євро”. Нормально це? Як до цього поставитися? Кого хочуть принизити? Хочуть нас принизити, весь наш народ, нашу країну хочуть принизити? А чому? Ми ж таких зусиль доклали”, – заявив Азаров.

При цьому прем`єр упевнений, що турнір відбудеться. “Євро відбудеться, і це буде для нашої країни свято, для наших людей свято”, – вважає він.

Прем`єр зазначив, що непогано було б, щоб збірна України з футболу виграла цей турнір. “Але перемогти складніше, тому що приїдуть такі гіганти, як команда Англії, французи, німці. Але показати гідний опір наша команда повинна”, – вважає Азаров.

З його слів, всі квитки на турнір уже розпродані і приїде багато гостей. “Вони переконаються в тому, що до України можна приїжджати”, – підкреслив Азаров.

Він додав, що є критика високих цін на готелі, однак висловив упевненість, що ціни на готелі будуть абсолютно нормальними.

Як уже повідомлялося, раніше низкаєвропейських лідерів, у тому числі представники Європейської комісії, висловилися за бойкот ЧЄ-2012 з футболу через незадовільний, на їхню думку, стан демократії в Україні, зокрема ситуацію з Тимошенко.

Міністерство закордонних справ вважає деструктивними заклики до бойкоту чемпіонату в Україні.

ЧЄ-2012 з футболу пройде з 8 червня до 1 липня у 8 містах України та Польщі. В Україні чемпіонат відбудеться в Києві, Львові, Харкові й Донецьку.

Українські новини
Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *