ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до Євро терміново шиють нові форми для двірників

|

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, у районі працює штаб щодо прибирання центральної частини міста на час проведення матчів Євро 2012. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Відбулося уже два засідання штабу, на яких ми обговорювали основні питання прибирання центральної частини міста на час Євро. Зокрема, ще вирішуються питання механізмів вивезення сміття з центру, від фан-зон, потреба у встановленні додаткових смітників, частота вивезення сміття та ін. Усім службам скеровано відповідні доручення з метою вирішення цих питань», – розповіла голова Галицької РА Ірина Маруняк.

Також до початку єврочемпіонату планують закупити нову форму для двірників.

«Ми оновимо форму двірників до Євро 2012, адже існуюча вже застаріла. Зокрема, чоловіки матимуть накидки синього кольору з помаранчевою й світловідбиваючою смужкою та написом «ЛКП». Жінкам, відповідно, буде видано халати такого ж типу. Всім ЛКП скеровано доручення вказати необхідні розміри для виготовлення форми. Маємо зробити замовлення на пошиття», – зазначила голова Галицької РА Ірина Маруняк.

У Галицькому районі працює понад 250 двірників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *