ОСТАННІ НОВИНИ

Пройшов перший етап «IX ралі Галіція - Ворота України – 2012»

|

4-6 травня 2012 року уЛьвівській області відбувся перший етап відкритого Чемпіонату України з ралі «IX ралі Галіція – Ворота України – 2012».

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, змагання відбувалися у Львові та на спецділянках у Жидачівському та Миколаївському районах.

«IX ралі Галіція – Ворота України – 2012» стали ювілейною, сотою, гонкою Чемпіонату України з ралі. Змагання на львівському етапі велися у чотирьох українських та трьох міжнародних категоріях. Ралійні екіпажі подолали 550 кілометрів включно з переїздами.

На урочистому закритті змагань численних глядачів, учасників та переможців ралі привітав заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Груник. Саме він і вручив головний кубок ралі штурману Євгену Червоненку, який змагався в екіпажі разом з гонщиком Олександром Салюком.

Друге місце в 3-му міжнародному класі, який був основним заліком чемпіонату України з ралі, посів одеський екіпаж у складі Віталія Пушкаря та Івана Мішина, третє – екіпаж Валерія Горбаня та Андрія Ніколаєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *