ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради хочуть провести позачергову сесію біля «Тюрми на Лонцького»

|

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех, а також голови або уповноважені представники фракцій «Фронт змін», НРУ та «Нашої України» скерували голові Львівської обласної ради Олегові Панькевичу депутатське звернення щодо скликання 8 травня позачергової сесії біля Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

 «Для вшанування жертв Другої світової війни та жертв більшовицьких репресій та на підставі Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” просимо провести позачергову сесію Львівської обласної ради 8 травня 2012 року о 17.00 у Львові біля Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького” (вул. С. Бандери, 1», – йдеться в документі.

Раніше депутати Львівської міськради також вирішили провести 8 травня позачергову сесію, на якій планують відхилити протест прокурора на рішення міськради про заборону комуністичної та радянської символіки у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *