ОСТАННІ НОВИНИ

Основні роботи на вул. Городоцькій та Чернівецькій уже виконані

|

На вул. Чернівецькій та Городоцькій виконано більше 70% усіх ремонтних робіт. На різних ділянках тривають роботи з укладання бруківки, монтажу трамвайних плит та трамвайних колій. Усі земляні роботи завершено. Як зазначили на підрядній фірмі, основні роботи на сьогодні виконані, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Основні роботи на сьогоднішній день виконані. Основні роботи – це мережі. Перш за все, замінено каналізаційний колектор, всі під’єднання до будинків. Крім цього водопровід повністю замінено, а також всі підводи в будинки. Зокрема, по мережах роботи виконані на 100%, ринви замінені, під’єднані водопровідні мережі. По коліях залишилось 10% робіт.

Кільце досить серйозно розв’яже транспортне питання, адже тут завжди були затори і машини не могли проїхати. Крім цього, працюють люди по світлофорах, які будуть регулювати рух. Кільце чітко визначатиме, кому якою полосою їхати на вокзал, кому з вокзалу, кому зупинятися на Городоцькій. Тут також визначені пішохідні переходи. Люди будуть мати чітке направлення, як пройти.

До 20 травня будемо старатися завершити брукування, щоб до 1 червня воно вистояло і можна було запускати транспорт, а благоустрій – зелену зону – це може бути до 25-28 травня», – розповів голова правління ВАТ «ЛСБМУ-1» Ігор Булик.

Нагадаємо, роботи з ремонту вул. Чернівецької та Городоцької було розпочато у березні та визначено термін виконання до 1 червня. Проектом передбачено: реконструкцію дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів вул. Городоцької та вул. Чернівецької; реконструкцію водопровідно-каналізаційних, газових, телефонних, електричних мереж; влаштування велосипедних доріжок; озеленення території.

Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *