ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура не побачила криміналу в синцях Тимошенко

|

Прокуратура Харківської області не встановила фактів застосування фізичної сили до колишнього прем`єр-міністра, лідера партії “Всеукраїнське об`єднання “Батьківщина” Юлії Тимошенко працівниками Качанівської жіночої виправної колонії №54 (Харків) під час транспортування екс-прем`єра в центральну клінічну лікарню “Укрзалізниці”. Про це на прес-конференції повідомив генеральний прокурор Віктор Пшонка, передають “Українські новини”.

З його слів, обласна прокуратура 3 травня за результатами перевірки фактів, викладених у заяві Тимошенко про застосування до неї насильства, прийняла рішення про відмову в порушенні кримінальної справи.

У ході перевірки було опитано більш як 80 осіб, які були або учасниками, або свідками подій, про які йшлося в заяві Тимошенко, а також проаналізовано документи, що мають відношення до обставин, викладених у заяві.

Як повідомляло агентство, раніше Генеральна прокуратура заявила, що вважає провокацією заяву депутата Верховної Ради від фракції “Блок Юлії Тимошенко-“Батьківщина” Сергія Власенка про те, що Пшонка особисто віддав команду про побиття Тимошенко при її доставці з колонії в лікарню.

Президент Віктор Янукович доручив Генпрокуратурі розслідувати ситуацію з можливим побиттям Тимошенко при доставці з колонії в лікарню.

24 квітня екс-прем`єр заявила, що знепритомніла від болю під час перевезення в лікарню й отямилася вже в палаті.

З її слів, намагаючись силоміць доставити в лікарню, її вдарили кулаком у живіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *