ОСТАННІ НОВИНИ

Через залізничну аварію під Львовом пасажири сім годин були без води та харчування

|

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех звернулася до першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича та начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха з проханням покарати винних у затримці потяга Львів-Київ, який  4 травня впродовж семи годин простояв на станції «Підзамче». Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Ірині Сех зателефонували пасажири швидкого потяга Львів-Київ, який сьогодні, 4 травня 2012 року, повинен був прибути до Києва о 13.00, але в цей час ще стояв на залізничній станції “Підзамче” у Львові.

«Ніхто з керівників залізниці не надав пасажирам конкретної інформації про причини затримки руху потяга, – йдеться у зверненні. – Пасажирів не забезпечено водою та продуктами харчування. Серед них є маленькі діти. Прошу Вас вжити необхідних заходів для відновлення руху потяга та надання необхідної допомоги пасажирам. Посадових осіб, винних у порушенні правил пасажирських перевезень та нехтуванні прав пасажирів, прошу притягнути до відповідальності».

Водночас, як відомо «Львівському порталу», пасажири поїзда Львів-Київ не єдині, що постраждали від семигодинного стояння під Львовом. Зокрема, потяг зі сполученням Харків-Львів простояв за50 кмвід міста з 5 год. ранку до полудня. У деяких вагонах цього поїзду навіть банально не було чаю.

Як уже повідомляв «Львівський портал», в ніч на 3 травня на перегоні Борщовичі- Підбірці при слідуванні поїзда №3407 у складі 39 вагонів, вагою 2946т, допущено схід 10 вагонів (з 24-го по 33-й) з голови поїзда (3 – порожні криті, 4 – з дизельним пальним, 1- з бензином, 2 – із щебенем).

У результаті сходу сталося загоряння вантажу в цистернах – дизпалива та бензину, а також пошкоджено близько300 метрівколії, 4 опори контактної мережі, порушено габарит по парній колії з перекриттям руху по обох коліях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *