ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонти на Чернівецькій та Городоцькій можуть закінчити швидше

|

Ремонти на вулицях Чернівецькій та Городоцькій можуть закінчити до 25 травня, якщо буде сприятлива погода. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зараз на цих вулицях виконано більше 70% усіх ремонтних робіт. На різних ділянках тривають роботи з укладання бруківки, монтажу трамвайних плит та трамвайних колій. Усі земляні роботи завершено.

Уже закінчено заміну інженерних мереж, водопровідних вводів до житлових будинків; встановлено пожежні гідранти. Вже облаштовано більше 900 м кв. бруківки.

«До початку червня всі роботи на цій площі будуть завершені. Дуже складні були і важкі об’єми робіт. Ми поміняли 550 метрів водогонів, 14 колодязів. Фактично 800 метрів трамвайних колій повністю замінено,а також контактна мережа на трамвай, на тролейбус. По коштах відповідно до проекту ці роботи мали би вартувати 28,5 млн. грн. Ми вкладаємося на сьогоднішній день в 20 млн. грн. Компанія отримала аванс, роботи ведуться», – зазначив під час виїзного брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, роботи по ремонту вул. Чернівецької та Городоцької було розпочато у березні та визначено термін виконання до 1 червня. Проектом передбачено: реконструкцію дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів вул. Городоцької та вул. Чернівецької; реконструкцію водопровідно-каналізаційних, газових, телефонних, електричних мереж; влаштування велосипедних доріжок; озеленення території.

Сьогодні на об’єкті працює 115 осіб та 10 одиниць техніки. Вартість робіт – 28,45 млн грн. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *