ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівську облраду на конкурс подано 158 мікропроектів місцевого розвитку

|

У Львівській обласній раді завершився прийом мікропроектів місцевого розвитку, фінансування яких здійснюватиметься у 2012 році. Загалом на розгляд Конкурсної ради подано 158 мікропроектів на суму понад 6 млн. грн.  Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

Відповідно до затвердженого Конкурсною радою плану-графіку реалізації програми у 2012 році, наступним етапом буде перевірка поданих мікропроектів на відповідність формальним вимогам. Перевірка триватиме до середини травня, після чого будуть визначені проекти-переможці, які отримують дофінансування з обласного бюджету.

Нагадуємо, що обласна програма проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку діє на Львівщині другий рік. Основною метою програми є підвищення рівня представників органів місцевого самоврядування, громадськості в питаннях менеджменту проектів.

У 2011 році завдяки зазначеному конкурсу вдалося реалізували 21 мікропроект на загальну суму 1783,6 тис грн, з яких 750 тис. грн. дофінансовано з обласного бюджету.

У 2012 році обласна рада виділила з обласного бюджету на дофінансування мікропроектів 2 млн. грн. Одним з пріоритетів програми цього року стане збереження народних домів і будинків «Просвіта», на що виділено 1 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *