ОСТАННІ НОВИНИ

Романа Ілика госпіталізували через різке погіршення стану здоров’я

|

Сьогодні вранці, на десяту добу голодування, лікарі «швидкої» госпіталізували ініціатора солідарного голодування на підтримку Юлії Тимошенко, лідера Львівської «Батьківщини» Романа Ілика, через різке погіршення стану здоров’я. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Батьківщина».

«Приблизно о 6 ранку раптово погіршилось його самопочуття. Ми викликали «швидку» і його відразу госпіталізували. Усі знали, що у Романа Ілика є прямі медичні протипокази для голодування, – розповів Олександр Маленевський, який одним із перших доєднався до радикального протесту. – Він свідомо знав, на який ризик відважився. Лікарі були категорично проти».

За словами Олександра Маленевського, голодування у Львові продовжуватиметься і надалі. Зараз голодують п’ятеро партійців Львівської «Батьківщини».

Нагадаємо, з 25 квітня партійці Львівської «Батьківщини» голодують та живуть у наметах біля пам’ятника Т. Шевченку. За ці дні солідарне голодування, ініційоване лідером Львівської «Батьківщини» Романом Іликом, підтримали у Києві, Хмельницькому, Дніпропетровську, і навіть у Чехії, де голодує колишній сенатор.

Фото: прес-служба ЛОО ВО “Батьківщина” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *