ОСТАННІ НОВИНИ

Розинська влаштувала розбірки з ДАівцями у центрі Києва (відео)

|

У центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, відому телеведучу Наталію Розинську побили п´ятеро даішників, погрожуючи пістолетами. Принаймні, так стверджує сама телеведуча. «Мене зупинив патруль. Я попросила назвати причину зупинки та представитися (Це законна вимога будь-якого громадянина – ред.). Цього не було зроблено. Я сказала, що припускаю, що ви просто хочете хабар, але я не даю хабарів. Закрила вікно і поїхала», – розповіла Розинська, пише«Сегодня».

У гонитву за блондинкою-телеведучою кинулися три машини ДАІ. «Вони перекрили мені рух, вибігло 5 амбалів у формі з табельною зброєю, яку вони приставили в лобове скло. Вони застосовували до мене силу. Заподіяали тілесні ушкодження – шрам на всю руку. Це все зафіксовано в травмпункті. Мене просто силою витягали з машини. І все це за те, що я сказала, щоб ті представилися і назвали причину зупинки, – каже Розинська. – Там було багато людей, все знімали. Є підтвердження моїх слів».

 

Телеведучу тримали в машині 6 годин. «Я викликала міліцію, аби ті урезонили запал ДАІ. Але коли побачила, як ті дружно обіймаються, зрозуміла, що це не так. Міліція перше, що зробила, підійшли до ДАІ, а не до заплаканої дівчини, яка їх викликала. Я подзвонила в СБУ, в службу довіри. Там мені дали телефон внутрішньої служби безпеки МВС. Але не знаю, чи приїхав хто. Я викликала адвоката. На мене склали адмінпротокол за те, що я нібито не зупинилася. Також написали, що я їх била, а не вони мене. Це свавілля. Я навіть не виходила з машини, а він витягнув пістолет і приставив мені в обличчя. Це перевищення влади. Він крім мене міг пристрелити ще й купу перехожих», – каже жінка. Розинська буде звертатися до міністра МВС Віталія Захарченка, щоб притягнути до дисциплінарної відповідальності співробітників ДАІ.

ДАІ поки ніяк не коментують заяву Розинської і кажуть, що вона вела себе по-хамськи. Але виходячи зі знятого відео представниками ДАІ, видно, що Розинська матюкається, посилає інспекторів. Її просять вийти з машини, але та продовжує «посилати» даішників. «Я вам влаштую відірвані роки, козли. Я вам влаштую таку «кузькіну мать». Швидко представилися мені і швидко показали свої посвідчення! Швидко, я сказала. Ви всі повилітаєте з роботи», – погрожувала Розинська. Даішник же стверджував, що вона наїхала на інспектора. Коли він показав їй посвідчення, телеведуча вихопила його, через що почалася бійка.

У той же час адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.

Про це Неділько заявив «УНІАН», коментуючи інформацію деяких ЗМІ, що Розинська порушила правила дорожнього руху і намагалася втекти.

Неділько, який одночасно є і адвокатом Миколи Мельниченка, зазначив, що свого часу за Розинською через дружні взаємини з Мельниченком було встановлено стеження невстановленими особами і навіть були переслідування.

«На неї через майора Мельниченка постійно чиниться тиск», – сказав адвокат.

Неділько висловив думку, що з боку працівників міліції буде спроба порушити кримінальну справу проти Розинської за фактом чинення опору. «Враховуючи те, що Розинська перебуває в дружніх стосунках з Мельниченком, то ця ситуація, думаю, буде використана проти нього. Я ці справи між собою пов´язую. Це вже не перша спроба порушити проти неї кримінальну справу, щоб вплинути на Мельниченка», – сказав адвокат.

Відповідаючи на запитання, чого саме таким чином будуть домагатися від Мельниченка, Неділько сказав: «Я думаю, що хочуть припинити ту діяльність Мельниченка щодо порушення кримінальної справи проти Кучми. І на сьогоднішній день є ймовірність, що ситуацію з Розинською використають як вплив на Мельниченка у справі Щербаня, щоб він не давав свідчення у даній справі».

Джерело: «Сегодня»«УНІАН»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *