ОСТАННІ НОВИНИ

Сучасний притулок для бездомних тварин з’явиться у Львові через три роки?

|

Сучасний притулок для бездомних тварин може з’явитися у Львові лише за три роки, але за умови, що депутати Львівської міської ради на черговій сесії приймуть рішення про виділення 4 га земельної ділянки за межами міста та виділення 700 тис грн. на проектно-кошторисну документацію даної установи. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрій Голець.

«При хорошому фінансуванні і підтримці з Кабміну у Львові можна буде побачити сучасний притулок для бездомних тварин через два-три роки. Ми будемо звертатися до уряду з цим питанням. Загалом будинок для бездомних тварин буде коштувати більше 10 млн. грн.», – сказав він.

Нагадаємо, питання про будівництво притулку для тварин депутати Львівської міської ради переносили вже кілька разів. Останнього разу, на сесії 5 квітня, відповідний пункт, за пропозицією «свободівців», був вилучений з проекту ухвали про внесення змін до річного плану пріоритетного фінансування природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього природного середовища 2012 року.

Фото: Львівський портал 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *