Дорогу Львів-Шегині планують завершити до першого червня

|

Повністю завершити капітальний ремонт дороги Львів-Шегині планують вчасно та здати до 1 червня цього року. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив новий начальник служби автомобільних доріг Львівської області Тарас Сиротинський.

За його словами, робота активно ведеться, щоб завершити усі заплановані роботи до Євро-2012. Окрім того, в рамках підготовки до єврочемпіонату першочергово виконуються роботи з ремонту доріг Жовква-Ковель та Угринів-Хоробрів від нового пункту пропуску.

Водночас цього року у Львівській області заплановано обов’язковий ремонт доріг Львів-Тернопіль, Львів-Луцьк та Сколе-Славське.

«Це основні напрямки, які ми хочемо відремонтувати. Не можемо зробити капітальних робіт, але при ремонті будемо уникати банального латання дороги», – сказав Тарас Сиротинський.

Водночас він додав, що коштів навіть на заплановані роботи цього року не вистачає. Загалом ремонт доріг області потрібно 98 млн грн.

«Дуже активно в цьому напрямку працює Укравтодор, щоб збільшити надходження коштів та наблизити плани виконання. Багато об’єктів ще залишилось недовиконаних робіт з минулих років. Найбільше проблем в гірських районах. Де ще після повені не повністю виконані роботи», – додав начальник служби автомобільних доріг Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *