ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні перекриють перехрестя вулиць Личаківська-Пасічна

|

Як зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР, сьогодні після 15.00 год заплановане перекриття перехрестя вул. Личаківська-Пасічна, у зв’язку з початком ремонту вул. Пасічної. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, вул. Пасічну ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Таджицької. Роботи планують закінчити 31 травня цього року.

Відтак, усіх водіїв просять заїжджати у місто через вул.. Зелену, Стрийську, кільцеву дорогу.

«Якщо їхати в центр міста з Винник, наприклад, то об’їжджати перекрите перехрестя можна вул. Христофора Колумба, там буде односторонній рух, вул. Долішньою з виїздом на вул. Личаківську. Ділянка об’їзду не буде значною. Якщо їхати з центру міста, то об’їзд буде через вул. Долішню, Ніщинського, Кривчицьку дорогу, Богданівську, Тракт Глинянський. На вул. Богданівській рух транспорту буде одностороннім в напрямку з центру міста.

Будуть зміни у русі транспорту. Деякі маршрути будуть закорочені», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

«Колектор, що пролягає на вул. Личаківській-Пасічній в аварійному стані. Тому важливо якнайшвидше розпочати його заміну. До 15.00 год на вул Личаківська-Пасічна будуть встановлені усі дорожні та інформаційні знаки і вже сьогодні розпочнуться ремонтні роботи», – розповів Ігор Фалюта.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *