ОСТАННІ НОВИНИ

Формат проведення Євро-2012 змінювати не будуть

|

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 року пройде відповідно до затверджених планів. Про це колишній президент Польського футбольного союзу (PZPN) і координатор УЄФА з питань організації Євро-2012 в Польщі Міхал Листкевич заявив в інтерв`ю польському спортивному інформагентству ASInfo, повідомляє Інформаційний центр “Україна-2012“, що діє на базі УКРІНФОРМу.

“Мені відомо, що УЄФА навіть теоретично не розглядає можливість зміни строків або місця проведення турніру. А якщо матчі Євро-2012 не відвідають деякі політики, це не матиме великого значення. Найголовніше – це футболісти і уболівальники”, – підкреслив екс-голова польського футболу.

За його словами, УЄФА на 100% упевнений у тому, що в Україні і Польщі пройде справжнє свято футболу, і немає ніякої можливості зміни формату проведення чемпіонату.

Міхал Листкевич також висловив переконання в тому, що обидві приймаючі країни чудово справилися з важким завданням підготовки до важливої події. “Ми добре попрацювали. У нас є чудові стадіони, готелі, аеропорти і тренувальні бази для всіх команд-учасниць”, – сказав він.

Нагадаємо, Міхал Листкевич обіймав посаду керівника PZPN в квітні 2007-го року, коли Україна і Польща отримали право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *