ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських нафтокрадіїв затримали на Херсонщині

|

Першого травня працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України в Львівській області у селі Хорли, що на Херсонщині, затримали двох організаторів злочинного угрупування, яке займалось викраденням паливно-мастильних матеріалів з нафтопродуктопроводу у Львівській області. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Серед організаторів злочинного угрупування – 29-річний житель Дрогобича та 23-річний мешканець смт Східниця Дрогобицького району.
Затримували чоловіків у будинку, який вони винаймали у селі Хорли. Після останнього затримання членів цієї злочинної групи, таким чином організатори вирішили втекти і дістались до Херсонщини.
Нагадаємо, що 24 квітня в смт Східниця Дрогобицького району під час викрадення нафтопродуктів правоохоронці затримали трьох учасників злочинної групи, а також вилучили автомобіль «КамАЗ», саморобна автоцистерна якого була заповнена паливно-мастильними матеріалами (14 кубометрів нафтопродуктів загальною вартістю 100 тисяч гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *