ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді Регіони Львівщини провели козацькі забави

|

28 квітня «Молоді регіони Львівщини» долучилися до організації спортивно-козацького свята «На зустріч Євро 2012» для учнів 4-10-их класів ССЗШ №45 та ЗОШ № 48 Львова, яке відбулося на шкільному стадіоні 45-ї школи. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді Регіони».

 Розпочалось свято з футбольного  матчу між учнями ССЗШ №45 та ССЗШ №48. Перемогу святкували гості із рахунком 4:2, за що і були нагородженні футбольним м’ячем від «Молодих регіонів Львівщини».

У перерві між таймами глядачі  насолоджувалися виступами членів клубу карате «Арей», чемпіонів України зі спортивної аеробіки,а також стрільбою з лука від спортивного товариства «Динамо».

У другому етапі змагання «Веселі  старти» змагалися між собою  збірні 4-их та 5-их класів. Змагання складалося із 7-ми естафет і у веселій дитячій боротьбі перемогу святкували молодші школярі.

Третій етап змагань під назвою «Козацькі забави» також складався  з 7-ми естафет,проте тут не було розподілено  учасників на команди і не було обмежень у вікових категоріях.

У перерві між естафетами учасники та глядачі стали свідками напруженої чоловічої боротьби у перетягуванні  ринви між збірної командою «Молодих регіонів Львівщини» та ГО «Здорова молодь» проти гостей свята – львівських козаків. У цьому досить важкому протистоянні перемогу святкували «Молоді регіони», за що були нагородженні оваціями від глядачів.

«2012 рік в Україні оголошено  роком спорту та здорового способу  життя, тому ми намагаємося приділяти спорту та активному відпочинку молоді якомога більше уваги. Ми хочемо донести до школярів та молоді, що спорт та активний спосіб життя є запорукою здоров’я та сили», – коментуючи акцію сказав голова Львівської обласної організації «Молоді Регіони» Богдан Хруставчук.

Після закінчення змагань усіх гостей та учасників спортивного свята чекав смачний подарунок від козаків – справжній козацькій куліш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *