ОСТАННІ НОВИНИ

На «Південному» відкрилася виставка художника Владислава Казаченка

|

Виставка живопису «Акценти» художника Владислава Казаченка стартує сьогодні, 1 травня, у Культурно-мистецькому центрі «Львів», що розміщений на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Виставка унікальних картин проходить під патронатом народного депутата, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука, повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Теми, що обирає Владислав Казаченко для своїх робіт сучасні і актуальні. Він реалістично і без прикрас змальовує оточуюче нас середовище і наше сьогодення, залишаючись при цьому делікатним і нецинічним.

Владислава Казаченка сміливо можна назвати художником-урбаністом. Він народився і виріс в великому індустріальному місті «серед асфальту та бетону» і він вміє знайти і змалювати свої принади в пейзажах сучасного міста. Його хвилюють проблеми сучасного світу, загальна глобалізація, що приводить до техногенних катастроф. Після трагічних подій на японських ядерних станціях «Фукусіма-1» та «Фукусіма-2» він пише роботи «ТЕЦ-5» і «Парк 016», пронизані гострим занепокоєнням за крихкість людського життя в жорстокому техногенному світі, де ніхто не може відчувати себе захищеним від загрози катастроф.

Роботи Владислава знаходяться в приватних колекціях України, Росії, Франції, Швейцарії (м.Цуг).

Виставка Владислава Казаченка триватиме на «Південному» упродовж двох тижнів – до 15 травня. Вхід для усіх зацікавлених – вільний.

Культурно-мистецький центр «Львів» відчинений щодня, окрім понеділка з 11 до 19 години.

Довідка: Український художник, живописець. Член молодіжного об’єднанння Національної спілки художників України. Активний учасник художніх виставок, конкурсів та пленерів. Володар престижної номінації «Найкраща живописна робота МАРТС-2011» (Молодіжний арт-салон).

Владислав Казаченко народився в 1987 р. в місті Харкові. В 2003 р. вступив до Харківського художнього училища на відділення живопису. Захистив диплом з відзнакою і отримав спеціальність художник-живописець, педагог. В 2007 вступив до Харківської Національної Академії дизайна та мистецтв на відділення живопису (майстерня заслужених діячів мистецтв України проф. Ковтуна і Вінтаєва).

В 2008р. вперше взяв участь в Всеукраїнській Різдвяній виставці в ЦБХ в Києві разом з добревідомими українськими художниками різних поколінь.

В 2010р. відбулася персональна виставка В.Казаченка в м.Києві (Галерея «Арт-мікс»).

Владислав Казаченко пройшов відбірковий конкурс і став учасником двох Молодіжних арт салонів (МАРТС) в 2010 та 2011 рр, де став переможцем в номінації «Найкраща  живописна робота МАРТС 2011» серед 26 учасників та більше ніж 200 живописних робіт.

За останній 2011 рік у Владислава Казаченка відбулося 2 персональні виставки та більше ніж 10 регіональних та всеукраїнських виставок.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *