ОСТАННІ НОВИНИ

Робота Винниківської міської ради заблокована

|

Депутати двох найбільших фракцій у Винниківській міській раді – ВО «Свобода» і «Фронт Змін» саботують роботу сесії. Представники цих політичних сил не відвідують сесійні засідання ВМР, що призвело до того, що рада не зібрала кворуму на минулому засіданні 19 квітня. З цієї ж причини вже деякий час не проводиться робота виконавчого комітету ВМР, засідання якого ігнорують ті ж свободівці та фронтовики.  

Роботу винниківської мерії практично заблоковано тими представниками влади, які отримали найбільшу підтримку населення на виборах. Залишаються без вирішення комунальні проблеми, інші питання щодо життєдіяльності містечка.

Заручниками цієї ситуації опинилися прості мешканці Винник. Відтак громада обурюється такою «продуктивністю» роботи своїх обранців. «Низький коефіцієнт корисної дії став причиною масових звернень до нас винниківчан, – заявили «Львівському порталу» в прес-службі ВМР. – Депутати «рачкують», а крайньою залишається громада».

Як стало відомо «Львівському порталу», депутати від «Свободи» та «Фронту Змін» саботують роботу сесії через внутрішньополітичні конфлікти.

«Винниківчан приносять у жертву для задоволення власних амбіцій, – так коментує конфлікт депутат ВМР Всеволод Хома («За Україну!»). – Не знаю, якими мотивами керуються ці депутати, але вони точно не думають про інтереси громади».

Ще один депутат, від «Нашої України», юрист Богдан Бень поінформував, що наслідком невиконання депутатами своїх обов’язків може стати їх відкликання. «Згідно зі Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», кожен депутат зобов’язаний ходити на сесійні засідання, – каже він, – Якщо депутат порушує закон, у тому числі – про статус депутатів місцевих рад у частині обов’язку брати участь у роботі сесії, – це є пряма підстава для його відкликання».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *