ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до 9 травня прибрали Пагорб Слави та Марсове поле

|

Львів  готується до святкування 9 травня. Зокрема сьогодні, 27 квітня, у місті прибирали військові меморіали – Пагорб Слави, що на вулиці Пасічній та Марсове поле, що на  Мечнікова. Крім ветеранських, громадських організацій, до впорядкування місць поховань воїнів  долучилися також члени Львівської міської організації Партії регіонів.

З  10.00 години ранку  кілька десятків активістів-регіоналів приводили до ладу територію на Пагорбі Слави. А вже за дві години роботи зі впорядкування обеліску розпочалися і на Марсовому полі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської організації партії регіонів.

«Міська організація Партії регіонів щороку допомагає ветеранам із прибиранням військових меморіалів до Дня Перемоги. Адже впорядкувати місця поховань воїнів  самотужки ветеранам просто не під силу. Тому ми робимо усе можливе, аби 9 травня ветерани війни поклали квіти до ошатних, прибраних обелісків», – розповів голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран.

Як сказали самі ветерани, такій допомозі вони лише раді. Адже через поганий стан здоров’я,  з кожним роком до прибирання меморіалів долучається все менше представників ветеранських організацій. «Це дуже добре, що тут є молодь, активні люди, що ми маємо таку підтримку», –  наголосила заступник голови ради ветеранів Залізничного району Ася Горбачева.

У  прибиранні військових меморіалів також взяли участь місцеві школярі, федерація скаутів «Галицька Русь»,  курсанти, представники ветеранських організацій Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *