ОСТАННІ НОВИНИ

Теракти у Дніпропетровську це технологія сіяння паніки й хаосу, вважають «свободівці»

|

Сьогодні, 27 квітня 2012 року, близько 13:30 біля під’їзду будинку, де мешкає радник голови Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Андрій Денисенко, працівник міліції спинив його матір і почав розпитувати її про сина, чи живе він за цією адресою і т.п. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО «Свобода».

У своєму коментарі з цього приводу свободівець підкреслив: «Не встигли пролунати вибухи, а міліція вже за мить «цікавиться», де в цей час перебували лідери місцевих націоналістів. Я розцінюю це як перші спроби покласти відповідальність за вибухи на опозицію.

Це дуже схоже на продовження низки терактів, які сталися у Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі восени минулого року. Синхронізація вибухів з масовими акціями опозиції свідчить, що за ними можуть стояти або російські спецслужби, зацікавлені у дестабілізації ситуації в Україні, або влада, якій вигідно залякати суспільство і отримати привід розпочати масштабні репресії проти опозиції, зокрема націоналістів.

Я не вірю, що організатори вибухів прагнуть грошей, отримати які після того, що сталося, неможливо – з терористами ніхто не вестиме переговорів. Їхня мета – страх і агресія. Це технологія сіяння паніки й хаосу».

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *