ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі пролунали чотири вибухи, хоча місцеві ЗМІ говорять про 10

|

У Дніпропетровську сталася серія вибухів, в результаті якої постраждали десятки людей. МВС вже назвало вибухи терактом, пише ТСН.ua

Офіційно МНС і МВС повідомляє про чотири вибухи, натомість місцеві ЗМІ, зокрема, ИА “Мост-Днепр” написали про 10 вибухів.

Перший вибух стався біля зупинки трамваю “Оперний театр”, в момент, коли до зупинки під`їхав трамвай з великою кількістю людей.

Невдовзі на Привокзальній площі біля урни стався другий вибух.

Трохи пізніше вибух пролунав неподалік від парку Глоби.

Четвертий вибух пролунав на проспекті Карла Маркса біля Оперного театру, також на трамвайній зупинці.

За останніми даними, в результаті серії терактів постраждали 27 людей. 25 з цих потерпілих були госпіталізовані. Крім того, серед 11 поранених внаслідок вибуху біля кінотеатру “Родіна” були 9 дітей.

За інформацією джерела в силових структурах, 12 осіб госпіталізовано в стані середньої тяжкості, одному з них вже проводять операцію з ампутації руки.

У місті розпочалася справжня паніка, мобільний зв`язок майже перестав працювати. На вулицях міста з`явилися БТР. У блогах та соцмережах люди намагаються з`ясувати, що сталося насправді, і чи все в порядку з їхніми близькими та друзями.

Міліція припустила, що вибухи в місті можуть продовжуватися. У зв`язку з цим правоохоронці просять пасажирів не спускатися в підземку і користуватися громадським транспортом. Десятки патрулів міліції перевіряють всі підозрілі предмети, урни і баки.

За фактом серії вибухів було порушено кримінальну справу за статтею “теракт”. На місце події відразу вилетіли міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, заступник Генпрокурора Віктор Войцишен, перший заступник глави СБУ Петро Шатковський.

Президент Віктор Янукович назвав вибухи в Дніпрі викликом для всієї країни. “Думаю, що розберемося. Шкода, що так сталося”, – сказав він журналістам в місті Армянськ в Криму, де він перебуває з візитом.

Тим часом на популярному відеохостингу YouTube з`явилося російське порновідео під назвою “Вибухи у Дніпропетровську”. Виклав його користувач bjhgyfjygfu768. Однак менш, ніж за десяток хвилин, відео з сайту було видалено адміністрацією. Користувач, певно вирішив пожартувати на тлі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *