ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник Львівдержрибоохорони заявив про фальсифікацію документів проти нього

|

Львівська обласна організація Партії регіонів заявляє, що Львівська обласна рада з подачі депутатів фракції «ВО «Свобода» свідомо приймає рішення на основі сфальсифікованих документів. Йдеться, зокрема, про звернення до голови Державного агентства рибного господарства України з вимогою звільнити керівника Львівдержрибоохорони Богдана Германа.

Відповідне звернення у порядок денний сесії Львівської обласної ради було внесене головою фракції «ВО «Свобода» Іриною Сех, а сам текст звернення ґрунтується на рішенні тимчасової комісії, до складу якої увійшли посадові особи Головрибводу України, депутати Львівської обласної ради та представники громадськості. Проте у висновках до Акту цієї комісії її члени не підтримали рішення про визнання незадовільною роботи керівника Львівдержрибоохорони Б. Германа.

«Протягом 2011 року мою роботу на посаді перевіряла і прокуратура, і Держрибагенство, а цього року перевіряла комісія Кабміну, а також комісія Львівської обласної ради. За період моєї роботи на посаді керівника Львівдержрибоохорони не було виявлено та задокументовано жодних порушень. Натомість комісія Львівської обласної ради почала дорікати мені тими порушеннями, які були зроблені ще у 2009 та 2010 роках, тобто за той період, коли я не був керівником Львівдержрибоохорони. Тимчасова комісія, до складу якої увійшли посадові особи Головрибводу України, депутати Львівської обласної ради та представники громадськості після ретельної перевірки склала відповідний Акт і не підтримала пропозиції щодо визнання незадовільною моєї роботи, що засвідчують відповідні документи. Натомість на сесії Львівської обласної ради 26 квітня рішення комісії було сфальсифіковано і голова фракції «Свободи» Ірина Сех безпідставно заявила, що комісія визнала мою роботу незадовільною», – наголошує керівник Львівдержрибоохорони Б. Герман.  

За його словами, не відповідає дійсності і звинувачення у відсутності затвердженої в установленому порядку Регіональної програми розвитку рибного господарства у Львівській області на 2012 рік, оскільки відповідна програма уже давно розроблена та подана до Львівської обласної ради на затвердження, про що свідчить офіційне листування Львівської обласної ради та Львівдержрибоохорони.

«Натомість голова Львівської обласної ради свідомо не виносить на розгляд сесії облради відповідну програму, створюючи таким чином перешкоди у діяльності Львівдержрибоохорони. Напади зі сторони Львівської обласної ради пішли тому, що більшість у раді сформована довкола депутатів від ВО «Свобода», які політизують господарські питання, в тому числі і питання рибальства. Свободівці мають свого ставленика на мою посаду і намагаються дискредитувати мене в очах громадськості. Їм не подобається, що я є членом Партії регіонів і при цьому належно виконую свої обов’язки. Тому мене намагаються очорнити і відносно моєї особи оприлюднюються відверто брехливі заяви та звернення», – зазначає Б. Герман.  

Також Б. Герман додав, що Львівська обласна рада не надала йому жодної можливості прокоментувати ті звинувачення, які пролунали на його адресу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *