ОСТАННІ НОВИНИ

Матч ФК «Львів» - ФК «Металург» відбудеться на стадіоні «Україна»

|

У генеральній репетиції на «Арені Львів» замість матчу ФК «Львів» – ФК «Металург» відбудуться два матчі  1/16 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За їхньою інформацією, ФК «Львів» відмовився від проведення матчу на стадіоні «Арена Львів». Водночас вони повідомляють, що генеральна репетиція служб міста до Євро-2012 завтра відбудеться.

Матчі 1/16 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів відбудуться о 19.00 год та о 20.00 год за участю збірних шкіл Волинської і Хмельницької областей, Львівської та Рівненської областей.

Вхід на стадіон відбудеться за квитками, що були роздруковані на матч ФК «Львів» – ФК «Металург».

Усі служби міста та стадіону працюватимуть у режимі проведення матчів Євро 2012.

Водночас, як повідомив у коментарі «Львівському порталу» спортивний директор ФК «Львів» Ростислав Заремба, вище зазначений матч відбудеться на стадіоні «Україна» у той же день і час – 28 квітня о 19 год.

На запитання нашого кореспондента, чому їхній клуб відмовився грати на стадіоні «Арена Львів», Р.Заремба відповів, що виникли непередбачувані обставини, які не від них залежали. «Якщо ви спостерігаєте за останніми новинами, то ви маєте знати, що на «Арені Львів» відбувається підготовка до Євро. Рішення грати на стадіоні «Україна» було прийняте в останній момент. Більш детальну інформацію буде розміщено сьогодні на нашому офіційному сайті», – сказав він.

 Фото: Львівський портал

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *