ОСТАННІ НОВИНИ

Туроператорів з Росії зацікавили спільні зі Львовом проекти

|

Для промоції Львова як гастрономічного напрямку Львівська міська рада спільно з Львівським туристичним Альянсом запросили до Львова представників російських туроператорів для відвідання першого гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці», що проходив у Львові 20-22 квітня 2012. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У рамках візиту гості з Росії відвідали гала-вечерю,  познайомились з рестораторами Львова та власниками готельних закладів, а також відвідали м. Трускавець. Зокрема, до Львова завітали представники російського туроператора «У світі фантазій», голова комітету з питань туризму Московської асоціації підприємців М. Саушкіна, радник Голови Федерального агентства з туризму Росії О. Ільїн,  а також президент міжнародного еногастрономічного центру Л. Гелібтерман, який є також Головою Московського філіалу міжнародного товариства любителів вина та високої кухні.

«Гості зазначили, що Львів володіє унікальним потенціалом для розвитку гастрономічного туризму. Під час візиту були обговорені можливі спільні проекти, такі як промотур для російських туроператорів до Львова як з Москви та Санкт-Петербургу, так і з інших регіонів Росії, для підвищення представленості Львова як туристичного продукту у каталогах продуктів російських компаній, розробка гастрономічного туру Західною Україною з акцентом на Львові спеціально для російських споживачів, вечірка Львівської (Галицької) кухні в Москві, навчання сомельє у Львові для фахівців ресторанного бізнесу та ін.

Варто зазначити, що Росія є одним з чотирьох ключових цільових ринків для Львова з точки зору туризму, адже вже сьогодні за чисельністю російські туристи займають третє місце після українських та польських туристів, що відвідують Львів, а також друге місце після німецьких туристів за рівнем витрат у Львові», – зазначили у «Центрі розвитку туризму м. Львова».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *