ОСТАННІ НОВИНИ

Доїхати до стадіону «Арена Львів» завтра можна лише громадським транспортом

|

У суботу, 28 квітня, у Львові відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні ЄВРО-2012. Робота у режимі ЄВРО буде відпрацьована на матчі за участю ФК «Львів» та ФК «Металург», який пройде на стадіоні «Арена Львів», початок матчу о 19:00 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Найвідчутнішим для львів’ян та гостей міста буде тестування транспортної системи. Адже у суботу будуть закриті окремі вулиці та організовано рух транспорту так, як і у дні матчів Євро-2012.

Відтак, доїхати до стадіону можна:

– тролейбусами за маршрутами №№ 3, 5;

– регулярними рейсовими маршрутами 3А (Центр – вул. Вернадського), 40 (Винники – King Kross), 25 (Кордуби – King Kross, район Старознесенської), 10 (Залізничний вокзал – King Kross).

«З 16.00 год буде збільшено кількість одиниць громадського транспорту, щоб забезпечити потребу пасажиропотоку. Транспорт рухатиметься з інтервалом до 10 хвилин», – повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

Працюватимуть також експрес-маршрутами (працюватимуть з 16.30 год): з вул. Петрушевича – вул. Вернадського (біля стадіону), Сихів (кінотеатр Довженка – стадіон).

Нагадаємо, матч розпочнеться о 19:00 год. Вболівальників просять прийти на матч за 1 год. до його початку. При цьому, на стадіон можна буде зайти за 2 години до початку матчу.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *