ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник Сихівського райвідділу написав рапорт на звільнення

|

За результатами проведеної перевірки щодо інциденту з катуванням громадян у розважальному закладі міста Львова до Міністерства внутрішніх справ України скеровано клопотання про звільнення шістьох працівників управління Державної служби охорони у Львівській області. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Окрім безпосередніх учасників цього злочину начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк також запропонував звільнити з органів внутрішніх справ двох міліцейських керівників – начальника управління Державної служби охорони у Львівській області полковника міліції Олександра Скорнякова та начальника Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції полковника міліції Ігоря Гимона. 
Полковник міліції І.Гимон 26 квітня, сам написав рапорт на звільнення з ОВС. 
Згідно з нормативними документами начальник органів внутрішніх справ регіону не може приймати самостійне рішення про звільнення працівників УДСО, оскільки цей підрозділ працює при Головному управління міліції Львівщини. Саме тому начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Рудяк 25 квітня, скерував до Міністерства внутрішніх справ України відповідне клопотання про звільнення вказаних вище правоохоронців. 
Нагадаємо, 21 квітня близько 5.00 години у розважальному закладі Львова працівники управління ДСО у Львівській області застосували фізичне насилля щодо двох відвідувачів закладу, яких довелося госпіталізувати з важкими травмами. Також їх певний час після побиття утримувати в Сихівському райвідділі міліції.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *