ОСТАННІ НОВИНИ

Європейські ветеринари їдуть у Львів безкоштовно стерилізувати безпритульних собак

|

У Львові сьогодні підписано договір про співпрацю між Міжнародним фондом «4 лапи» (VIER PFOTEN International) та ЛКП «ЛЕВ». Метою підписання є реалізація спільного проекту з забезпечення стерилізації, дезінфекції, вакцинації проти сказу, ідентифікації та реєстрація безпритульних собак у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в Інституті міста, проект має на меті встановити контроль за кількістю безпритульних собак шляхом контролю за їх розмноженням. Проект розпочнеться з 28 квітня та триватиме до червня.

У рамках проекту 6 досвідчених ветеринарів з Європейського Союзу на базі ЛКП «Лев» проводитимуть безкоштовну стерилізацію, дезінфекцію, вакцинацію проти сказу, ідентифікацію та реєстрацію безпритульних собак у Львові.

«Цей договір є гарантією того, що кошти, які надходять, використають на користь тварин і міста», – повідомила директор проектів міжнародного фонду «4 лапи» Іоанна Данглер.

Також у рамках проекту професійні ветеринари прочитають курс лекцій для студентів Львівської державної академії ветеринарної медицини з метою передачі європейського досвіду у поводженні з тваринами та їх стерилізації.

За допомогою Фонду VIER PFOTEN International львівські ветеринари зможуть отримати передовий європейський досвід у стерилізації тварин та впроваджувати набуті вміння після закінчення проекту.

Фото: ilexxx, Flickr  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *