Ніякого розподілу округів поміж кандидатами від опозиції на сьогодні не існує – КОД

|

На черговому засіданні Львівського КОДу 25 квітня 2012 р., яке провів координатор КОДу Ярослав Пітко (партія «За Україну»), були підведені підсумки акції протестної 12 квітня, коли учасники КОДу пікетували президента України Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба КОДу.

Дискусію на засіданні викликали повідомлення в пресі про ніби то остаточний кулуарний розподіл виборчих округів на Львівщині між трьома політичними силами. Представники «Свободи» та «Фронту змін» категорично заперечили таку інформацію. Учасники КОДу прийняли офіційну заяву – ніякого розподілу округів поміж кандидатами від опозиції на сьогодні не існує. Саме на цьому засіданні КОДу розпочато процедуру висунення та обговорення кандидатів в депутати від Львівщини. Свої пропозиції внесли політичні партії та громадські організації.

Також на засіданні КОДу піднімалось питання переліку вимог до потенційних кандидатів,  процедуру політичної та економічної люстрації та громадського обговорення кандидатур. Координатор руху «Чесно» на Львівщині Олег Мацех запропонував, щоб кандидати від КОДу відповідали критеріям, розробленими рухом «Чесно». Ця пропозиція отримала одностайну підтримку присутніх. Остаточно критерії та вимоги будуть затверджені на наступному засіданні львівського КОДу.      

Координатором Львівського Комітету опору диктатурі на наступні засіданні обрано Олега Баса (Партія «Реформи і Порядок»).

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *