ОСТАННІ НОВИНИ

У діловому форумі бере участь близько 200 представників влади та бізнесу

|

Сьогодні, 26 квітня, вже вчетверте поспіль у Львові проходить Весняний Діловий Форум, організатором якого виступає ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Під час урочистого відкриття заходу на «Арені Львів» міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що для Львова велика честь приймати Весняний діловий форум на стадіоні «Арена Львів».

«Для нас велика честь приймати Весняний діловий форум на стадіоні «Арена Львів». 4 роки тому тут було поле. Також була пустка була там, де зараз відкрито новий термінал аеропорту . Атмосфера в місті не була такою, як зараз. Це все роблять люди. Це спільна праця. Важка щоденна рутинна робота дає результат. Це наше місто і наша країна, тому ми повинні, кожен на своєму місці, важко працювати» – сказав Садовий.

З вітальним словом до учасників Весняного ділового форуму звернувся Посол Європейського союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра. Він відзначив готовність Львова до Євро і розвиток інвестиційного клімату у місті.

Ключовою темою цьогорічного Форуму є перспективи розвитку економіки України у 2012 році. Зокрема, Форум складатиметься із чотирьох дискусійних платформ, під час яких будуть обговорені питання державно-приватного партнерства, стан банківського сектору та розвиток економіки у 2012 році, пошук шляхів та механізмів зростання бізнес-активності в містах України,  ключові питання взаємодії бізнесу та суспільства.

У Форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України та з-закордону.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *