ОСТАННІ НОВИНИ

Каменярі реставрують аварійний балкон на вулиці Краківській, 4

|

Разом з семінаром для ковалів, що розпочався в середу на площі Ринок, 10, спільний українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» проводить дводенний семінар для каменярів на вул. Краківській, 4. про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Цей балкон необхідно терміново реставрувати, адже на сьогодні він знаходиться в аварійному стані і є небезпечним для пішоходів. У рамках семінару, що пройде 26-27 квітня, відбудеться реставрація балконної плити.

Керівник семінару – реставратор каменю та каменяр Дірк Брюґґеманн детально пояснить причини пошкоджень та визначить концепцію необхідних реставраційних заходів. Після цього відбудеться практичне втілення запланованих кроків, зокрема кріплення підпорами, пробивання отворів, видалення металевої конструкції, заробляння тріщин спеціальним розчином.

Окрім навчальних цілей, семінар має на меті привернути увагу до проблеми балконів та на конкретному прикладі надати місцевим ремісникам можливість працювати зі складними балконами», – зазначили у GIZ.

Семінар розпочався сьогодні, 26 квітня о 09.00 на вул. Краківській, 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *