ОСТАННІ НОВИНИ

"Доктора Пі" повезли до Києва

|

Андрія Слюсарчука, відомого як “Доктор Пі” учора під вечір вивезли з львівського СІЗО до Києва. Про це повідомив речник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків.

За його словами, переведення в Київ було зумовлене тим, що проти Слюсарчука порушили ще дві кримінальні справи, а також тим, що багато потерпілих, що проходять у цих справах, проживають поза межами Львівської області. “рішення про переведення Слюсарчука було ухвалено раніше і його мають доправити до Лук`янівського СІЗО у Києві” – сказав він. Водночас М.Демків не зміг сказати, чи “Доктор Пі” уже в Києві, оскільки його перевозять залізничними транспортом.

Слюсарчук проходить у кримінальній справі, порушеній за статтею 358 Кримінального кодексу (підробка документів, печаток і штампів без використання підроблених документів) та статті 190 (шахрайство).Кримінальні справи були порушені за результатами публікацій у ЗМІ. Кримінальна справа стосовно Слюсарчука розслідує в Головному слідчому управлінні Міністерства внутрішніх справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *