ОСТАННІ НОВИНИ

«ОККО» допомагає зробити Україну чистою

|

28 квітня з 11:00 до 14:00 по всій Україні відбудеться масштабна екологічна акція«Зробимо Україну чистою! 2012». На прибирання вийдуть великі компанії та молодіжні громадські організації, навчальні заклади і церковні громади, волонтери та усі не байдужі до власного життєвого простору і навколишнього середовища люди. Мережа АЗК «ОККО» стала паливним партнером цієї Акції в рамках розвитку корпоративної програми Go green!

Проект «Зробимо Україну чистою» – громадська ініціатива. Його мета – покращити якість життя простими діями. Він діє в рамках міжнародного соціального проекту «Let`s Do It!», спрямованого на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку. До цієї ініціативи вже долучилися більш ніж 80 країн світу.

Учасники акції не схвалюють вчинки тих, хто смітить у парках та на вулицях, але не зупиняються на цьому. Вони вкладають особисту працю в те, аби зробити чистішими свої населені пункти. Торік така акція зібрала понад 22 000 українських волонтерів, котрі вийшли на вулиці своїх міст у різних куточках країни, щоби прибрати сміття. Кожен, хто хоче приєднатися до акції цього року може зайти на один з веб-ресурсів (http://letsdoit.org.ua/,https://www.facebook.com/LetsDoItUkrainehttp://vk.com/LetsDoIt_Lviv) та дізнатися про деталі.

«Концерн Галнафтогаз» – оператор мережі АЗК «ОККО» – приєднався до всесвітньої екологічно-просвітницької ініціативи Go green! («Прямуй на зелене») у 2008 році й відтоді активно впроваджує у себе програму «Зелений офіс». Програма передбачає роздільний збір твердих побутових відходів та здачу їх на вторинну переробку, раціональне використання транспортних та інших ресурсів, зменшення кількості спожитої води і енергії та зниження загального рівня забруднення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *