ОСТАННІ НОВИНИ

Заправки зобов`язали зробити туалети доступними для всіх

|

Вчора відбулося засідання робочої групи з представниками автозаправних станцій. Під час зустрічі було обговорено базові вимоги та рекомендації до заправок у підготовці до проведення чемпіонату. Серед них: доступність туалету для всіх відвідувачів, наявність щонайменше одного працівника на зміні, що володіє англійською мовою та інші. Ті автозаправочні станції, які виконають базові вимоги – тримають відзнаку «Місто рекомендує», в рамках програми «Привітне місто». Про це повідомили в медіа-центрі «Львів 2012».

Однією з вимог також є, щоб на автозаправочних станціях відвідувачі мали можливість отримати карту міста, у тому числі центру міста, схеми руху громадського транспорту.

Крім того, кожен заклад повинен підтримувати відмінний санітарно-гігієнічний стан, а ввіз продуктів здійснювати до 8:00 год, особливо в центральній частині міста. Наголошено на важливості доступності туалетів для всіх відвідувачів на час проведення чемпіонату.

Також було висунуто вимогу щодо формування меню у закладах громадського харчування на заправках на трьох мовах – українській, німецькій, англійській, створення фан-меню для фанів та послуги «Візьми їжу з собою». Запропоновано провести навчання персоналу, що повинен дотримуватися єдиного корпоративного стилю, зокрема щодо спілкування з відвідувачами. Наголошено на необхідності володіння працівниками заправок англійською мовою.

Під час засідання робочої групи також обговорено, що ті заправки, які мають заклад харчування – повинні забезпечити Wi-Fi для відкритого бездротового доступу до мережі Інтернет для відвідувачів.

Ті автозаправочні станції, які виконають базові рекомендації міста щодо проведення Євро 2012, отримають відзнаку «Місто рекомендує». На наліпках, які роздаватимуть закладам, що рекомендує місто, зображено новий логотип Львова в рамах реалізації проекту «Привітне місто».

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *