ОСТАННІ НОВИНИ

Павленко проситиме міськраду якнайшвидше затвердити бюджет розвитку

|

Сьогодні з робочою поїздкою у Львові перебуває Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко. В рамках візиту відбулась зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим. Під час зустрічі Павленко вирішив звернутись до депутатів Львівської міської ради з проханням якомога швидше затвердити на пленарному засіданні бюджет розвиту міста 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, під час зустрічі міський голова Львова наголосив на тому, що багато ремонтних робіт у школах та садочках у Львові ще не розпочали, бо місто не прийняло бюджету розвитку на 2012 рік.

«Я звернуся до депутатів Львівської міської ради з проханням якнайшвидшого затвердження бюджету розвиту міста, з врахуванням позицій «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» в частині охорони здоров’я, соціального захисту», – зазначив під час зустрічі Юрій Павленко.

«Насправді ці три садочки, які ми б хотіли цього року відкрити у Львові, мали б вже ремонтуватись. Але не прийнятий бюджет розвитку, тому роботи не проводяться. Йдеться про садочки на вул. Чукаріна, вул. Рильського та вул. Зубрівській. Якнайшвидше прийняття бюджету розвитку міста дасть можливість розпочати ремонтні роботи у садочках та школах», – зазначив під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий.

Довідка

У садочку на вул. Чукаріна заплановано відкрити одразу шість груп, а це 140 місць. На Зубрівській – 8-10 груп, а це 200 місць. На Рильського – 4 групи, тобто ще 100 місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *