ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові розпочнуться Дні Криму

|

З 26 по 28 квітня у Львівській області будуть проходити «Дні Криму», повідомляє прес-служба Львівської ОДА..

Такий захід відбудеться на Львівщині другий рік поспіль і свідчить про розширення співпраці між двома регіонами в галузі туризму та рекреації.
Програмою візиту делегації АР Крим передбачено проведення семінару для турагентів та туроператорів Львівщини, в рамках якого пройде презентація туристичних та рекреаційно-оздоровчих можливостей Криму. У презентації візьмуть участь провідні лікарі-курортологи, представники туроператорів Криму та закладів розміщення, що сприятиме налагодженню нових двосторонніх контактів між представниками туристичної та рекреаційної галузей обох регіонів.
Крім того, програмою передбачено проведення навчального семінару для лікарів на тему: «Профільна реабілітація в оздоровницях Криму», під час яких буде надано інформація щодо можливостей лікування та оздоровлення в санаторно-курортних закладах Автономії.
Ділова програма заходу передбачає проведення зустрічей делегації Автономної Республіки Крим з керівництвом Львівської області, керівниками великих туристичних підприємств та представниками теле- і радіокомпаній.
Відмінною рисою проведення «Днів Криму» цього року стануть презентації експозиції музеїв Криму, зокрема, експозиції «Кримськотатарського музею мистецтв» та презентація живопису кримських художників «Кримська лінія», а також організація джазової програми «Кримський джаз-бриз», в якій візьмуть участь Народний артист України Енвер Ізмайлов, Заслужений артист України Юрій Танін, а також джазова співачка Лєніє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *