ОСТАННІ НОВИНИ

“Молоді регіони Львівщини” влаштували благодійний концерт

|

Молоді регіони Львівщини подарували малозабезпеченим сім’ям, жінкам з багатодітних та неповних родин, а також літнім людям Львова благодійний концерт з нагоди Великодні свят, повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Організували захід Львівська обласна організація «Молоді регіони» спільно з громадською організацією «Посол плюс» та Стрийською громадською організацією «Територія життя». «Ми допомагаємо і підтримаємо тих, хто цього потребує. Молоді регіони Львіщини проводить різноманітні соціальні акції не лише для молоді, для дітей, але й для людей літнього віку. Заходи, які ми проводимо є різного спрямування і ми стараємося допомагати усім», – коментує голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук.

Відтак, на концерті, який проходив 21 квітня, перед львів’янами виступали переможець онлайнХ-Фактора Дмитро Гира, а також призери конкурсу молодіжних та дитячих талантів «Стрийщина має талант» Ольга Мацишин і Настя Терновська та шоу-балет «Плеяда».

«Це був благодійний концерт для старших людей, багатодітних, неповних та малозабезпечених сімей Шевченківського району, який тривав близько 2 години. Ми хотіли створити свято, щоб усі присутні отримали багато приємних вражень та гарно провели час – і ми цього досягли», – розповідає заступник голови Львівської обласної організації «Молоді регіони» з соціальних питань, керівник ГО «Посол Плюс» Леся Олексюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *