ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу вулиці Руставелі – пл.Петрушевича – Стрийська будуть закриті для транспорту

|

У Львові 28 квітня відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні ЄВРО-2012.   Робота у режимі ЄВРО буде відпрацьована на матчі за участю ФК «Львів» та ФК «Металург», який пройде на стадіоні «Арена Львів». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Найвідчутнішим для львів’ян та гостей міста буде тестування транспортної системи. Адже у суботу будуть закриті окремі вулиці та організовано рух транспорту так, як і у дні матчів ЄВРО-2012.

У суботу 28 квітня з 15:30 до 23:00год. пл.Петрушевича, вул.Шота Руставелі та вул.Стрийська (від вул.Франка до транспортної розв’язки на кільцевій дорозі) буде закрита для приватного транспорту.  

«Відкритим для громадського транспорту буде перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка, але повороти на Стрийську будуть заборонені. В такому ж режимі працюватимуть вул. Володимира Великого і Луганська. Це зроблено для того, щоб забезпечити потужний коридор для руху громадського транспорту»,  – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

 Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, об’їзд буде організовано по вулицях І.Франка, Вітовського, Сахарова, Кн.Ольги, В.Великого, Наукова, Хуторівка, пр.Червоної Калини, Чукаріна, Рядова, а також по вул.Луганській – В. Великого.                                                                                    

До вул. Стрийської з боку вул.Кульпарківської можна буде під’їхати по вул.Трускавецькій, а зі стороні  вул.Хуторівка – по вул.Гашека.

 «Закликаємо львів’ян та гостей міста скористатись послугами громадського транспорту при відвіданні футбольного матчу ФК «Львів» – ФК «Металург. Працюватимуть експрес-маршрути та будуть підсилені тролейбусні і автобусні маршрути, які курсують до автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос Леополіс». Загалом матч обслуговуватиме 50 автобусів великої вмістимості, 40  – менших та 25 тролейбусів», – зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Прохання до всіх бути уважними, без потреби не заїжджати в центральну частину міст, на вул Стрийську та прилеглі вулиці.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *