У Львові стартував чемпіонат України з боксу серед молоді

|

У львівському палаці спорту України сьогодні стартував чемпіонат України з боксу серед молоді. Найкращі молоді боксери з усієї України розпочали змагання за звання чемпіона України та за право представляти Україну на чемпіонаті світу. Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

Львів не вперше приймає боксерські змагання такого високого рівня. Варто згадати серію престижних боксерських змагань та турнірів, які проходили у нашому місті, а саме – Кубок Європи з боксу 1999 рік, 10-тий ювілейний Чемпіонат України з боксу 2001 рік, Чемпіонат Європи з боксу серед кадетів 2002 рік, Чемпіонат Європи з боксу серед молоді 2010 рік. Традиційно щорічно на Львівщині проходять боксерські турніри, зокрема, Міжнародний турнір з боксу серед молоді пам`яті заслуженого тренера України Валентина Старчака, та “Кубок Тренера” у місті Львові, Міжнародний турнір з боксу серед юніорів “Кубок Карпат” у місті Моршині, Всеукраїнський дитячий турнір на призи заслуженого майстра спорту, срібного призера олімпіади в Сіднеї Андрія Котельника.

В урочистому відкритті, зокрема, взяли участь представники обласної та міської влади, срібний призер олімпіади в Сіднеї Андрій Котельник.  Від імені голови Львівської обласної ради Олега Панькевича учасників змагань привітав голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунального майна обласної ради Ярослав Качмарик. Він побажав учасникам змагань перемог, міцного здоров`я та міцного духу. Від міської влади спортсменів вітав секретар Львівської міської ради, почесний президент Львівської Федерації боксу Василь Павлюк. Серед членів оргкомітету чемпіонату були і депутати обласної ради – голова комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Тарас Скиба та голова комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень Михайло Блавацький.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *