ОСТАННІ НОВИНИ

Восьмикласниця вкрала у матері гроші та втекла з «бойфрендом» у Трускавець

|

У другій половині квітня до співробітників Бориславського міського відділу міліції звернулась мати 14-річної дівчинки. Жінка повідомила, що її донька пішла з дому і не повернулась. При цьому, зауважила заявниця, дівчина захопила з дому 100 євро та 2 000 гривень. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС україни в Львівській області.

Правоохоронці відразу орієнтували на пошук зниклої усі підрозділи ГУ МВС України у Львівській області та громадськість. Також у зв’язку зі зникненням неповнолітньої було порушено кримінальну справу – за фактом вбивства.

Як стало відомо, дівчина виходила на зв`язок зі своїми однокласниками через соціальні мережі, однак повідомити матір про місце свого перебування донька таки не спромоглась.

Вже через два дні після зникнення, працівники Залізничного райвідділу міліції Львова затримали дівчину. Вона саме знаходилась у маршрутному таксі сполученням «Львів-Трускавець».

Свою втечу з дому восьмикласниця пояснила доволі банально – «хотіла погуляти». За її словами, перший день вона провела у місті Трускавець разом зі своїм ровесником з паралельного класу. На гроші матері утікачка придбала мобільний телефон та продукти харчування. Другий – пара провела у Львові, а потім, нагулявшись, вирішили повернутись по домівках. Однак, на автобусній зупинці поблизу залізничного вокзалу неповнолітніх затримали правоохоронці.

Як повідомив оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей Бориславського міськвідділу лейтенант міліції Андрій Курило, дівчину поставили на профілактичний облік та повернули додому, а на матір розшуканої склали адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов`язків щодо виховання дітей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *