ОСТАННІ НОВИНИ

До Тимошенко пустили депутатів-медиків та доньку

|

Сьогодні, 25 квітня, близько 10:30 донька Юлії Тимошенко Євгенія та група народних депутатів від опозиції зайшли на територію Качанівської колонії для зустрічі з лідером опозиції.

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі ВО «Батьківщина», до Харкова прибули депутати-медики, а також голова фракції «БЮТ-Батьківщина», захисник Юлії Тимошенко Андрій Кожем’якін.

Він повідомив, що депутати з провладних фракцій відмовилися від поїздки.

Як повідомляли «Коментарі», вчора, 24 квітня, опозиція запросила депутатів-медиків від усіх фракцій, а також голову комітету ВР з питань охорони здоров´я відвідати Юлію Тимошенко, щоб особисто переконатись, що до неї застосовували фізичну силу.

Кожем’якін наголосив, що депутати вимагатимуть зустрічі з представниками прокуратури та пенітенціарної системи і порушення кримінальної справи у зв’язку з побиттям Юлії Тимошенко.

Під стінами Качанівської колонії наразі проходить мітинг на підтримку Тимошенко. У деяких учасників мітингу на голові пов’язки з написом «Голодую».

Також нагадаємо, за словами захисника Тимошенко Сергія Власенка, екс-прем`єр, яка перебуває в Качанівській колонії, ще 20 квітня оголосила голодовку.

Власенко зачитав її заяву про застосування фізичної сили до Тимошенко під час транспортування в лікарню 20 квітня.

Державна пенітенціарна служба заперечує застосування сили до Тимошенко і погрожує її захисту судом.

Comments.UA

Фото: прес-служба БЮТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *