ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиці Львова можна побачити в Street view на картах Google

|

Компанія Google запустила Перегляд вулиць (Street View) на картах Google для міст України, зокрема для Львова, повідомляє медіа-центр “Львів-2012”. Українські міста доповнять колекцію панорамних зображень вулиць, пам’яток та історичних об’єктів понад 30 країн світу. Режим Перегляду вулиць працює також на мобільних картах і в сервісі Google “Планета Земля”.

«Для того, щоб подивитися панорамні зображення вулиць, потрібно або максимально наблизити мапу, або ж перетягнути помаранчевого чоловічка з лінійки масштабу на вулицю, що вас зацікавила. Після цього ви зможете почати свою віртуальну прогулянку. Тепер ви сміливо можете призначати зустрічі друзям в незнайомих місцях, не боячись загубитися; оцінити вигляд і околиці готелю, в якому збираєтесь зупинитися, або ж вибрати пам’ятки, які ви плануєте відвідати в майбутніх мандрівках. І все це – не виходячи з дому», – розповідають в компанії Google.

Панорами також з’являться в навігації Google для смартфонів на базі Android – користувачі зможуть безпосередньо з мобільного телефону подивитися, як виглядають повороти, складні розв’язки і пункт призначення.

«Ми дуже раді, що відтепер завдяки режиму Перегляду вулиць, і іноземці, і мешканці нашої країни в будь-який момент зможуть оцінити красу України, здійснивши онлайн-подорож, не відходячи від екрану свого комп’ютера. Це прекрасна можливість відкрити, наскільки красива і цікава наша країна», – розповів Дмитро Шоломко, директор Google в Україні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *